Follow:
Blog & personal

2017: Een beter jaar voor Glitters x Gore?

Ja hoor, ik leef nog! Dit jaar was een heel leuk jaar voor mijn blog, maar de laatste maanden heb ik helaas niet heel veel kunnen bloggen. Eens in de zoveel tijd krijg ik van mijn mede bloggers de vraag of ik gestopt ben met bloggen en dat is gelukkig niet het geval! Benieuwd hoe ik het bloggen wil aanpakken in 2017? Lees dan vooral verder!

Hoe begon dit avontuur eigenlijk?

10 januari 2016 begon ik met deze blog. Na jaren geblogd te hebben op mijn toen Engelse blog Random Paradise besloot ik dat het tijd was voor een nieuw avontuur. In dit jaar heb ik veel leuke nieuwe blogs ontdekt, mooie producten gekocht en natuurlijk gereviewed. Een hele poos postte ik 3 artikelen in de week en daar was ik stiekem ontzettend trots op. De laatste paar maanden van dit jaar heb ik het gewoon ontzettend druk gehad. Mijn nieuwe baan en opleiding hadden en hebben gewoon voorrang op het bloggen. Waarom? Omdat ik het beiden sowieso erg leuk vind en ik natuurlijk ook denk aan mijn toekomst. Toch ben ik nog lang niet uitgekeken op het bloggen en heb ik al een idee hoe ik het in 2017 aan ga pakken.

2017: mijn plan van aanpak!

Mijn plan van aanpak is niet heel bijzonder, maar hopelijk wel effectief. Vooruitwerken. Ja, that’s it. Voor sommige mensen is vooruit werken het makkelijkste wat er is, ik ben er echt helemaal niet goed in. Ik stel het namelijk zo erg uit, dat ik uiteindelijk helemaal niets heb.

Hopelijk kan ik daar dus in 2017 verandering in brengen. Ik wil eerst beginnen met vooruit werken, in zoverre dat ik 1 artikel in de week online kan hebben, mocht dit mij makkelijk afgaan dan worden dit er natuurlijk meer. Voor sommige mensen klinkt dit heel simpel, maar met 1 dag vrij in de week (5 dagen werk, 1 dag school) gaat dit denk ik nog best een uitdaging worden. Ik heb in ieder geval genoeg mooie producten voor jullie om te reviewen en omdat jullie zo lang niets van mij gehoord hebben, vind ik dat jullie wel een sneak peak verdiend hebben.

img_0910 img_0924

2 sneak peaks leken mij meer dan genoeg! Ik kan natuurlijk niet alles gaan spoilen! Ik hoop dat jullie allemaal een super leuk, gezond en awesome 2017 te wachten staat! Mochten jullie nog tips hebben voor mij, laat ze dan vooral achter in de comments!

 

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Eva

  Leuk dat je het weer op gaat pakken!!
  Ik hoop dat het vooruit werken je lukt!
  Ik herken het wel van het uitstellen haha!
  Eva onlangs geplaatst…2016My Profile

  02/01/2017 at 19:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close