Follow:
Blog & personal

Update Time: Where Have I Been?!

Mijn god, tijd voor een update! Toen ik laatst een berichtje kreeg van één van mijn mede-bloggers of ik gestopt was met bloggen schrok ik stiekem eventjes. Tijd voor een update dus!

Begin dit jaar wist ik gewoon al dat ik het vanaf September enorm druk ging krijgen. Op dit moment heb ik namelijk maar 1 vrije dag in de week. Toch wil ik jullie even laten weten wat ik allemaal doe en natuurlijk hoe het nu zit met de Sleek giveaway!

Mijn werk

Zoals de meeste van jullie weten heb ik sinds deze maand een nieuwe  baan. Ik werk nu 30 uur in de week. Deze 30 uur zijn verdeeld over 5 dagen. Tot nu toe heb ik het echt super naar mijn zin. Ik heb leuke collega’s en natuurlijke hele mooie producten om mee te mogen werken.  Ik leer voor mijn gevoel ook weer een hoop, hier ben ik ook heel blij mee.

Mijn opleiding

Naast werk volg ik de opleiding grime. Eindelijk ben ik begonnen! De opleiding grime is 1 dag in de week. Ik volg deze opleiding samen met een hele goede vriend van mij. Tot nu toe zijn we natuurlijk bezig met de basis. Aan het einde van het jaar krijgen we natuurlijk fantasy lessen en lessen over wonden etc. I can’t wait!

Ik heb het gewoon erg druk gehad de laatste tijd. Wil ik stoppen met bloggen? NEE! Ik weet momenteel even niet hoe ik moet bloggen, met de vrije tijd die ik heb. Natuurlijk komt dat uiteindelijk wel goed! Ik moet alleen nog eventjes goed in dit ritme komen.

De sleek winactie!

Een poosje geleden kwam er een giveaway online op mijn blog. Waarin jullie het Sleek Solstice palette konden winnen. Inmiddels heb ik contact opgenomen met de winnares! Dus mocht jij meegedaan hebben, check snel je mail!

Sleek Solstice palette 3

Aanstaande vrijdag ben ik lekker een dagje vrij. Ik heb op deze dag gelukkig geen plannen, dus hopelijk kan ik dan lekker bloggen! Ik heb flink wat producten klaar liggen die nog wachten op een review!

Zijn jullie al benieuwd naar de producten die ik (hopelijk) binnenkort ga reviewen?

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Jolanda

  Met zulke veranderingen is een nieuw ritme vinden altijd even moeilijk. Komt allemaal wel goed!
  Jolanda onlangs geplaatst…Oriflame The One Featherlight LipsticksMy Profile

  28/09/2016 at 08:51
  • Reply Iris

   Ja, gaat zeker goed komen! :)

   28/09/2016 at 09:04
 • Reply Mariska

  Jaaa you’re back! Ik heb natuurlijk niet zo een ziekelijk druk schema als jij, maar moet ook werken met grote verandering in het tijdschema. Is echt iets waar je aan moet wennen maar dat komt helemaal goed! Ben super benieuwd naar je reviews :D en je kan ook gaan bloggen over nieuwe skills!

  28/09/2016 at 20:35
  • Reply Iris

   Jaaaaa, gaat helemaal goed komen! Kan niet wachten om te bloggen over grime!

   02/10/2016 at 09:52
 • Reply jeapiebel

  Eventjes goed in dit ritme komen, dat schrijf je goed. Ik weet precies wat je bedoelt. Ik heb bijna twee maanden pauze genomen op de blog en ik moet ook goed in mijn ritme komen om weer te bloggen. Baan en studie is ook niet niks. :-)

  28/09/2016 at 20:42
  • Reply Iris

   Haha fijn dat ik niet de enige ben die een break heeft genomen!

   02/10/2016 at 09:53
  • Reply http://www.coin-generator.us/

   Bob, a helpful post.In my experience, not only do many Christians not know that the Bible can be taught as literature in public schools, but in my itinerant travels as a UM pastor I have discovered that a rather alarming percentage of educators in our schools do not know that the Bible can be taught as literature.

   28/02/2017 at 18:04
 • Reply Jessica J.

  Je moet nog even je draai vinden in je nieuwe ritme, komt goed! :-) Die opleiding Grime klinkt leuk! Ben benieuwd of je dat gaat verwerken in je blogposts!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Crystal Spring | Salt of the Earth Crystal Classic DeodorantMy Profile

  29/09/2016 at 11:22
  • Reply Iris

   Dat ben ik zeker van plan! :D

   02/10/2016 at 09:53
 • Reply Kim

  Jeeej, Iris is terug! :) Wat tof, die opleiding! Ben zo benieuwd naar alles wat je daar leert! Neem vooral trouwens je tijd, het is altijd lastig om weer in een nieuw ritme te komen en daar bloggen in te passen en meten. Vooral als je zo’n bezige bij bent als jij :) You can do it <3

  07/10/2016 at 22:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close