Follow:
Make-up

Urban Decay – Moondust Palette

Het Moondust palette van Urban Decay stond al een poosje op mijn wishlist, waarom? Het is een glitter palette. Inmiddels weten jullie wel dat Iris en glitters een goede match zijn. Toen ik dit palette als kerstcadeau kreeg was ik dus ook helemaal gelukkig! Benieuwd of dit palette net zo geweldig is als ik had verwacht?

De verpakking

De verpakking vind ik sowieso al helemaal geweldig. Simpel, overzichtelijk en glitters overal! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik meestal een zwak heb voor de verpakkingen van Urban Decay, alles is gewoon mooi namelijk! Moet ik jullie herinneren aan het Alice Through The Looking Glass palette?!

De kleuren

Dit palette bestaat dus uit hele glitterige oogschaduws. Ik denk dat je het goed kunt vergelijken met pressed glitters! Ik vind zelf de kleurvariatie in dit palette echt geweldig. Iedere kleur die je nog kan hebben zit erin. Je kan voor een redelijk simpele look gaan of één van de wat heftigere kleuren rocken! De kleuren hebben natuurlijk ook allemaal weer namen en ook deze passen er weer perfect bij allemaal!

Al deze oogschaduws kunnen zowel droog als nat gebruikt worden. Ik heb ze momenteel alleen nog droog geprobeerd. Wanneer je ze nat gebruikt worden ze natuurlijk een stuk intenser! Dit wil ik zeker binnenkort een keertje proberen.

De swatches

Zoals ik hierboven net al zei, ik heb de kleuren alleen met een droge kwast geprobeerd. De swatches zijn dus ook “droog”. Ik vind het pigment bij de kleuren heel erg verschillen, sommige kleuren zijn echt super mooi en intens en anderen vielen mij ietwat tegen.

De kleuren Element, Granite en Galaxy waren de kleuren die mij redelijk tegenvielen. Deze wil ik dus binnenkort eens met een vochtige kwast uitproberen om te zien of ze dan wat beter uitkomen. De rest van de kleuren ben ik tot nu toe erg tevreden over!

Van beneden naar boven: Specter – Element – Magnetic & Lightyear.

Van beneden naar boven: Granite – Lithium – Vega & Galaxy.

De look

Ik besloot natuurlijk ook weer een look voor jullie te maken met dit palette. Ik wilde voor 1 van de kleuren gaan die ik nog niet gebruikt had. Ik besloot galaxy te gebruiken op het bewegend ooglid en daarover een heel klein beetje granite aan te brengen en in mijn binnenste ooghoek heb ik specter gebruikt als highlight.

Laat ik beginnen met mij verontschuldigen voor mijn super messy, super ugly brows. Dit is niet oké, ik weet het! Ik zat echt even in een mega luie fase, ik heb er geen eens een goed excuus voor. Genoeg over mijn wenkies. Ik besloot de rest van mijn ogen op te maken met verschillende paars tinten. Ik zei eerder in dit artikel al dat granite en galaxy mij enigszins tegenvielen, misschien kunnen jullie al een beetje zien waarom. De kleuren zijn gewoon niet zo gepigmenteerd als de kleuren die ik al geprobeerd had van dit palette. Wel vind ik de kleuren super mooi en ga ik ze zeker nog een keer proberen met een natte kwast.

Hierbij nog mijn full face look. Ik besloot de look af te maken met een Etos blush, mijn nieuwe highlighter waar jullie nog wel een artikel over kunnen verwachten en een liquid lipstick van The Body Shop!

Waar te koop?

Om heel eerlijk te zijn weet ik niet of dit palette limited is, of dat hij vast in de collectie blijft. Ik zag hem laatst in de winkel namelijk niet meer liggen maar online is hij nog gewoon te bestellen! Het palette kost €52,02 en dan heb je dus 8 oogschaduws!

Ik moet heel eerlijk toegeven dat dit niet mijn favoriete Urban Decay palette is wat in mijn stash te vinden is. Toch ben ik blij dat ik hem heb, je kan er toch veel kanten mee op en het effect wat de “goede” kleuren geven is echt super mooi! Voor alle glitter fans raad ik hem zeker aan!

Hebben jullie dit palette al in jullie stash zitten?

 

 

Related:

Previous Post

6 Comments

 • Reply Jolanda

  Geweldig mooie verpakking, alleen zou ik zelf de kleuren niet zo snel dragen. Mooie look heb je overigens gemaakt
  Jolanda onlangs geplaatst…NYC City ProofMy Profile

  14/01/2017 at 10:05
 • Reply Iris

  Ik vind hem wel heel erg prijzig voor kleuren die je (meestal) niet allemaal in één look kunt gebruiken. Maar de verpakking is tof en verder ziet alles er goed uit :-)

  14/01/2017 at 11:07
 • Reply Eva

  Wauw ik vind hem super mooi! Mooie look heb je ermee gemaakt!
  Eva onlangs geplaatst…Jelly BeanMy Profile

  17/01/2017 at 15:55
 • Reply Marsha

  De buitenkant en de binnenkant vind ik echt prachtig! Mooie kleuren ook!
  Marsha onlangs geplaatst…OOTD | Gold Rush jurkje & accessoiresMy Profile

  20/01/2017 at 22:33
  • Reply Jeana

   That’s a shrewd answer to a tricky qutoeisn

   25/04/2017 at 21:48
 • Reply Keyla

  Hola qué tal? Muy buen post. Quién nos podrá dar la experiencia del volar, es decir, de la liblatrd?Leego aquí por el Blog de Cine Gay.He estado dándome un paseo por tu blog. Me agrada. Así que me tomaré la libertad de agregarte a mis links.Saludos desde Ciudad de México.Sergio

  25/04/2017 at 11:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Close